Harta site
english version
Date generale
Parteneri
Universitatea "Dunarea de Jos"
Universitatea din Craiova
Societatea Comerciala S.M.C. Manager S.A. Galati
Obiective
Plan de realizare
Etapa I
Etapa II
Etapa III
Rezultate
Etapa I
Etapa II
Etapa III
Lucrari stiintifice
Etapa II
Etapa III
Contact
Rezultate etapa III
Rezumatul etapei
Raportul etapei
1. Elemente introductive
2. Experimente realizate in laboratorul de epurare biologica a apelor uzate din industria alimentara
3. Analiza, pe substraturi model si reale, folosind bioreactoarele existente in cadrul Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor, a speciilor de microorganisme cele mai eficiente pentru reducerea substantelor organice provenite din procese specifice industriei alimentare
4. Analiza identificarii structurale si identificarea practica (experimentala) a parametrilor procesului de epurare a apelor reziduale din industria alimentara (din industria latelui si a berii)
5. Studiul si implemetarea de observere de stare in vederea utilizarii lor in algoritmii de reglare a proceselor de epurare biologica a apelor reziduale provenite din industria alimentara
6. Studiul si elaborarea unor legi de conducere care sa satisfaca cerintele de performanta pentru procesele de epurare biologica
7. Evaluarea indicatorilor calitativi si stabilirea unor solutii individualizate pentru diverse surse de ape poluate din ind. alimentara
Concluzii finale
Prezentare video a statiei pilot